Informatie

Alles over de Obstacle Run

Op zaterdag 22 juni wordt de first edition van de Glaspark Obstacle Run georganiseerd. Een sportieve run voor jong en oud! Het hoofddoel van de Glaspark Obstacle Run is sportiviteit, gezelligheid en fun! Iedereen is welkom om mee te doen!

Voor wie

Iedereen (lid of geen lid van één van de verenigingen) kan meedoen! Voor de kids wordt een speciale kidsrun uitgezet en volwassenen, sportteams, groepen en bedrijven kunnen zich uitleven op een uitdagend obstakel-parcours. Er zijn obstakels op verschillende niveaus. Beginners tot gevorderden kunnen deelnemen want er is per obstakel een moeilijke en makkelijke variant. Tot slot: deelname is belangrijker dan winnen!
  • Kinderen t/m 12 jaar kunnen deelnemen aan de kidsrun op het Glaspark-terrein met een lengte van ongeveer 1 kilometer.
  • Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar trotseren een parcours van tientallen obstakels die staan opgesteld in een lengte van 5 tot 6 kilometer op en rondom het Glaspark-terrein. Je kunt zelf kiezen of je één of twee ronden (10-12 kilometer) aflegt (kinderen t/m 12 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassenen ook aan de Obstacle Run deelnemen).
  • Meedoen aan de Glaspark Obstacle Run is geheel op eigen risico.

Parcours

Het parcours wordt aangelegd door CrossFit Leerdam en Bruggink en Rougoor. Bruggink en Rougoor werken o.a. voor Strong Viking en Mud Masters, dus dat belooft wat.

Tijden

Het eerste startsein wordt gegeven om 11.00 uur. Elk kwartier start er een vak van 25 personen. Tot minimaal 14.00 en maximaal 17.00 uur zal er een tijdvak van start gaan, dat is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Via deze website (Tickets) kan worden aangegeven in welk tijdvak je wenst te starten.

Ticket

  • Kidsrun: € 7,50 online voorverkoop, € 12,50 bij entree   
  • Vanaf 13 jaar en volwassenen: € 10,- online voorverkoop, € 15,- bij entree

Feest voor kids

Overdag zijn er volop gratis kinderactiviteiten zoals springkussen etc.

Feest voor volwassenen

’s Avonds is er een gezellige, gratis toegankelijke feestavond op het Glaspark met diverse DJ’s en artiesten. Ook hier is iedereen welkom; deelnemers van de Glaspark Obstacle Run, maar ook supporters en iedereen die zin heeft in een leuk feestje! 

Eigen Risico

  • Glaspark Obstacle Run, CrossFit Leerdam, v.v. LRC, HCL en/of TEAM en/of haar leiding en trainers en overige trainers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van de deelnemer en/of derden.
  • Het gebruik van de faciliteiten en/of activiteiten van welke aard dan ook van Glaspark Obstacle Run, CrossFit Leerdam, v.v. LRC, HCL en/of TEAM zijn geheel voor eigen rekening en risico van deelnemer.

Contactgegevens

E-mail: info@glasparkobstaclerun.nl

Scroll to top